Κίνα ακρυλικό κάτοχος πινακίδα κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : James

Τηλεφωνικό νούμερο : 13691370521

WhatsApp : +111111111111

Free call
Γραμμή Παραγωγής
  • Ιδρυμένος από το Frank Άρης
  • Frank Άρης
  • Αυτό αναφέρεται στο ποσό βάρους που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της κατάρτισης (που είναι συχνά διαφορετική από το ποσό αντ

Η μορφή της επιχείρησης είναι εντελώς από το προσωπικό χρώμα, το οποίο είναι ο μόνιμος συνδυασμός κεφαλαίου. Η επιβίωση και η ασφάλεια των μετόχων δεν έχουν επιπτώσεις στην κανονική λειτουργία της επιχείρησης. Επομένως, η επιχείρηση έχει μια μακροχρόνια διάρκεια και μια υψηλή σταθερότητα. Το άρθρο 2 του εταιρικού δικαίου της Κίνας ορίζει: «μια επιχείρηση που αναφέρεται σε αυτόν τον νόμο αναφέρεται σε μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης ή μια κοινή εταιρία περιορισμένης ευθύνης αποθεμάτων που ιδρύεται μέσα στο έδαφος της Κίνας σύμφωνα με αυτόν τον νόμο. Δηλαδή, το εταιρικό δίκαιο της Κίνας ορίζει μόνο δύο τύπους επιχειρήσεων: εταιρείες περιορισμένης ευθύνης και κοινές εταιρίες περιορισμένης ευθύνης αποθεμάτων. Όσον αφορά τη χώρα μας η κατανόηση αυτού του όρου νόμου, έχει εντελώς απέναντι από δύο απόψεις. Μια άποψη υποστηρίζει ότι το εταιρικό δίκαιο της Κίνας δεν αναγνωρίζει άλλες μορφές επιχειρήσεων, όπως οι απεριόριστες εταιρείες ευθύνης και οι επιχειρήσεις κοινοπραξίας, και άλλες μορφές επιχειρήσεων δεν μπορούν να δημιουργηθούν. Μια άλλη άποψη είναι ότι δεν απαγορεύει την εφαρμογή των νόμων εκτός από την πράξη επιχείρησης για να δημιουργήσει άλλες μορφές επιχείρησης.

OEM / ODM
  • Ίσως λόγω των πολλών προηγούμενων αποτυχιών του
  • Χαρούμενη πάντα Co. επίπλων Shenzhen, ΕΠΕ 1 ΧΑΡΟΎΜΕΝΗ ΠΆΝΤΑ Co. ΕΠΊΠΛΩΝ 2 3 4 5 SHENZHEN, ΕΠΕ

his biggest challenge. He believed that his father's company was legally his because he had invented the galaxy bar and he had suggested that his father set up the Chicago factory. Under frank Mars's second wife, esther, and daughter Patricia, the company lacked innovation. After his death, half of the stake was transferred to forrester, and as a result of the inheritance, he fought a battle for control of the company with his illegitimate son, William Kruppenbacher. Forrest Mars modernized the factory and introduced the machine - made candy in 1953. By 1959, with the introduction of forrester Mars, Mars was the world's number one manufacturer of sugar coated bars. However, forrester still wants full control of the company.

Ε & Α
  • Η Ουτρέχτη, και συμμετέχθηκε ήδη στην προσπάθεια να προμηθευτεί ακριβώς η ικανοποίηση
  • Η Ουτρέχτη, και συμμετέχθηκε ήδη στην προσπάθεια να προμηθευτεί ακριβώς η ικανοποίηση

Επειδή οι φραγμοί του Άρη έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς, forrester ο Άρης έχει στρέψει την προσοχή του στο κάτι άλλο. Το 1934, αγόρασε Chappel Bros., ένα βρετανικό εργοστάσιο σκυλί-τροφίμων που κάνει το κονσερβοποιημένο ξυμένο κρέας. Τα τρόφιμα για τα σκυλιά και τις γάτες ήταν από τη μόδα, και έφαγαν συνήθως μόνο τα ανθρώπινα περισσεύματα. Το Forrester Άρης είδε μια ευκαιρία. Πώλησε τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα από Chappie, με την ιδέα ότι ήταν θρεπτικά. Χωρίς ανταγωνιστές, έγινε γρήγορα ο πρωτοπόρος στην αγορά.

Ως το 1939, ο Άρης που περιορίστηκε ήταν τρίτο της Μεγάλης Βρετανίας - μεγαλύτερος ζαχαροπλάστης. Οργάνωση Forrester επίσης ένα εργοστάσιο στις Βρυξέλλες για να χειριστεί τις πωλήσεις των φραγμών του Άρη σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αλλά καθώς ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ξέσπησε και η βρετανική κυβέρνηση άρχισε στους φορολογικούς αλλοδαπούς, αναγκάστηκε να σταματήσει όλα. Αλλά αφ' ετέρου είχε μια ιδέα, και μετατράπηκε σε M&Ms, και όταν επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες, άρχισε με Hershey.

Το Forrester Άρης έπεισε το δεξιόχειρα του Milton Hershey, William Murrie, για να αναπτύξει μια αδιάλυτη σοκολάτα. Το είχε δει ο ίδιος κατά τη διάρκεια του ισπανικού εμφύλιου πολέμου και ήταν αρκετά εντυπωσιασμένος. Ο Άρης θα συμβάλει 80 τοις εκατό της επένδυσης, ενώ Murray θα συμβάλει τα υπόλοιπα 20 τοις εκατό, συν τη σοκολάτα-κάνοντας τεχνολογία. Ο γιος του Murray, Bruce, στάλη στον Άρη για να εφαρμόσει το σχέδιο επένδυσης. Το προϊόν που προωθήθηκε το 1941 ήταν M&Ms, και οι στάσεις ονόματος για τον Άρη και Murrie. Η συνεργασία άλλαξε σύντομα, εντούτοις, όταν ανακάλυψε ο Bruce Murray ότι forrester ο Άρης ήταν δύσκολο πρόσωπο για να εργαστεί με και πώλησε τον ολόκληρο πάσσαλό του στο forrester αμέσως μετά. Σήμερα, δεν υπάρχει καμία αναφορά Hershey που βοηθά να αναπτύξει M&Ms καθόλου στον ιστοχώρο του Άρη ή M&Ms.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας